פינות אוכל עגולות
פינות אוכל עגולות – טיפים תכנוניים
במאמר שלפניכם נלמד כיצד מומלץ לבחור פינות אוכל עגולות. כפי שאתם ודאי יודעים, לפינת האוכל העגולה יתרונות רבים. במרבית המקרים, היא חוסכת מקום בהשוואה לפינות אוכל מרובעות בעלות סדר גודל דומה ככל שהפאות יותר משיקות וקרובות לעיגול שלם. שנית, פינות אוכל עגולות אינן חייבות להיות שוויוניות בישיבה. ישנם דגמים המהווים מלבנים0 עם קצוות מעוגלים אשר יוצרים את האפקט הדומה לזה של המלבן. מעוניינים לדעת עוד ניואנסים שיסייעו לכם להחליט? הנכם מוזמנים לקריאת מאמר זה.
טיפ מס' 1 – בחירת המבנה של פינת האוכל פותחת את תכנון הרכישה
פינות אוכל עגולות עשויות להיות בעלות שולחן רציף או נפתח. היתרון של שולחן נפתח הוא שאפשר לארח גם כשהחדר קטן, כי אז ניתן ליהנות מגודל שמתאים לחדר בשגרה ולהצטופף בשולחן גדול כאשר יש יותר אנשים סביבו. בחדרים גדולים, ניתן לבחור שולחן שגודלו הסטנדרטי גדול ואז הצורך בדגם נפתח פחות חיוני. חשוב לגבש את סוג מבנה השולחן בהתאם למטרות שלשמן אתם רוכשים פינות אוכל עגולות: התכנסויות פנים ביתיות בעיקר, או גם אירוח אנשים שמגיעים מבחוץ לעתים תכופות.
טיפ מס' 2 – גיבוש העיצוב הסגנוני של פינת האוכל – כך תעשו זאת
לעיצוב סגנוני 2 פרמטרים שאתם צריכים לדעת אודותם, שאחד מהם בדרך כלל חופף למשנהו. למה הכוונה? ניתן לזהות על פי צבעי פינת האוכל שכאשר מוצג דגם בהיר כמו לבן או כחול בהיר, - ניסוח העיצוב הוא עכשווי, בן זמננו, מודרני. זאת, לעומת פינות אוכל עגולות כהות הסובבות סביב גוון חום עץ, שניחנות בעיצוב של פעם. ואולם, מה שמבדיל דקורציה בת זמננו מזו האנכרוניסטית יותר אינו רק הצבע, אלא פרמטר נוסף שמתייחס לצורה. שולחנות מגולפים, עם רגליים חרוטות וביקועים שחורים על גבי העץ מעידים על עיצוב של פעם, בעוד שולחנות חלקים וחד שכבתיים ללא גילוף מעידים כי העיצוב מודרני. בדרך כלל, הם יתמזגו עם צבעים בהירים בעוד אלו מהעיצוב העתיק יהיו ניחנים בצבעי עץ. לכם חשוב לבחור את מה שלדעתכם מתמזג הכי יפה עם סביבת פינת האוכל, בכפוף לטעמכם האישי כמובן.
טיפ מס' 3 – בחירה מעשית יעילה ומקצועית כאחת
את הבחירה המעשית מומלץ לעשות בחברת רהיטים המספקת ללקוחותיה אתר אינטרנט ובו הדמיית מחשב לביצוע הבחירה. חשוב שיהיו בה תמונות והסברים על פינות אוכל עגולות, כמו גם אפשרות לפנות לתמיכה במקרה של שאלות על התשתיות השונות לפני הקנייה.